onsdag den 21. marts 2012

Flere nørklerier

Så prøver jeg lige om jeg kan retfærdig gøre min mangel på nye indlæg. Jeg har brugt en del tid på at hjælpe min søster og  svoger med at flise et granhegn så de ikke kommer til at fryse næste vinter.Jeg har også fået hæklet et sjal til Tina min søde svigerdatter og begyndt på en frakke til min dejlige datter.

6 kommentarer:

  1. Ihhh, så fin en blog du har fået startet på.
    Den vil jeg se frem til at følge.

    Er vild med de ting du har fremstillet af
    de gamle duge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for de fine roser. Det er en helt ny verden jeg bevæger mig ind i alt det med en blog og med at skulle lægge billeder ind af ting som jeg nørkler med. Jeg glæder mig til at blive mere selv hjulpen. Jeg må lige have hjælp fra de unge lidt endnu.

      Slet
  2. HEj hanne - du har vundet i min give away - smutter du forbi bloggen og sender mig en mail med ønsker..

    VH Rikke

    SvarSlet
  3. Hej Hanne - du må gerne vende tilbage med ønsker idag inden kl 20 - da jeg ellers er nød til at lade de andre komme før dig med at vælge, da jeg gerne vil have sendt præmierne ud..

    VH Rikke

    SvarSlet
  4. Hej Rikke.
    Undskyld jeg ikke har set din besked før nu. Jeg blev 50 år igår og har haft travlt med tusind ting før dagen. Jeg regner selvfølgelig med at være kommet for sent men hvis den ikke er givet væk endnu vil du så skrive til mig. Hilsen Hanne.

    SvarSlet
  5. Hej Rikke.
    Jeg har lige fået min gave. Hvor er det fint. Det kribler i fingrene for at komme i gang,men jeg skal lige have en frakke til min datter gjort færdig. Jeg ligger selvfølgelig billeder ud efterhånden som jeg får det brugt. Tusind tak for den fine pakke.
    Hilsen Hanne

    SvarSlet