lørdag den 10. marts 2012

Kjole af et par duge.

Jeg fik en sæk med duge og andet linned. 
Som tak for de fine sager lavede jeg lidt for sjovt et par kjoler og andet.
I Sound of Music var det gardin her var det dugene som røg......


En lille fin kjole til en lille fin Frederikke.



Undskyld den dårlige billed kvalitet.  Det gik lidt hurtigt.

12 kommentarer:

  1. Er det ikke en heldragt på det andet sidste billed!? For den er skøn!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo det er en heldragt. Den er ikke svær at lave og ja den er da skøn. Tak for din interesse det er jo dejligt når nogle ser hvad man laver.

      Slet
  2. Hej Hannes Corner!
    Så fine ting du har lavet : ) Jeg faldt også over heldragten på et af billederne ovenfor, og har faktisk fra biblioteket fået lånt mig bladet, hvor opskriften er. Desværre viser det sig at mønster-arket indeni bladet er hevet ud, og jeg ved derfor ikke hvorledes jeg kan få syet den fine heldragten.. Øv, øv.. siger jeg. : ) Jeg vil forsigtig høre dig, om du måske vil kunne hjælpe mig med en kopi af opskriften? Jeg vil naturligvis gerne betale for det, evnt om du vil have interesse af nogle fine retro stoffer i bytte? :0)

    Venlig hilsen
    Marthe : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis du skriver hvilken størrelse du skal bruge kan jeg tegne mønsteret af til dig. Det er jo et kæmpe mønster ark.Det med retro stoffer ville være fantastisk men jeg er jo så beæret over at nogen er inde på min efterhånden noget mangelfulde blog, at jeg da gerne sender mønstre videre.Ha ha. Så str og adresse så har du den inden for en uge.
      Venlig hilsen
      Hanne:)

      Slet
  3. Hej Hanne!

    Hvor er det dog generøst af dig at ville hjæpe mig med at tegne mønstret af! Tusinde tak!
    Jeg vil dog aller hælst betale dig / lave en bytter med en lille retro stof-pakke. Så hvis du lige smider mig en mail på: marthe@etnett.com, så kan vi lige bytte adresser der : )

    Ønsker dig en rigtig god 1. Påskedag!

    Mkh
    Marthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marthe.
      Jeg har fået tegnet mønsteret af. Jeg har tegnet begge mønstre som det var på det store mønster med forskellige streger. Hvis du får problemer så bare skriv, men jeg tror det er ok.Håber du og din lille datter får glæde af det.
      Hilsen Hanne

      Slet
  4. Hej Hanne!
    Tusinde tak skal du have! :0) Jeg glæder mig til at modtage mønstrene, og til at forsøge mig på at sy ; ) Som tak har jeg samlet en lille stof-pakke til dig, som jeg sender afsted til dig i morgen. Håber det er noget du kan få glæde af til små krea-projekter der : ) Tusinde tak igen! Jeg skriver lige til dig, når jeg har modtaget mønstrene, så du ved, de er kommet frem.

    Ønsker dig en rigtig god aften videre!

    Mkh
    Marthe

    SvarSlet
  5. Hej Marthe!
    Det lyder fantastisk med stof pakken. Det er pænt af dig. Det er super at du lige skriver når du har fået mønstrene. Du skal også endelig skrive hvis du får problemer med syningen. Held og lykke med bukserne og også frem over.
    Mkh Hanne

    SvarSlet
  6. Hej Hanne!

    Jeg har netop kommet ind døren, og dit mønster kom med posten i dag! : ) Jeg er super glad for det, og glæder mig rigtig meget til at sætte igang at sy dragten! Tusinde tak!
    Super at jeg lige må skrive til dig, hvis jeg skulle få problemer undervejs med syningen! :0)

    Stof—pakken er forhåbentligvis snart fremme ved dig, jeg håber det er noget du kan bruge til små projekter der. : ) Det siste stykke stof (nederst i bunken, såvidt jeg kan huske..?) er ikke retro, men nyt. Jeg sendte det alligevel med, da jeg godt kan lide mønsteret på det.

    Vi høres igen! Ønsker dig en rigtig god dag videre!

    Mkh
    Marthe

    SvarSlet
  7. Hej Marthe!

    Jeg har fået pakken. Hvor er det fint. Lige noget jeg kan bruge. Og det nye stof er da også bare så fint. jeg skal nok lægge billeder på min blok efterhånden som jeg får det brugt. Tusind tak.
    Jeg glæder mig til vi høres ved.
    God dag også her fra.
    Mkh Hanne

    SvarSlet
  8. Hej igen, Hanne!
    Dejligt at du kan lide stofferne : ) Glæder mig til at se hvad du tryller frem ; )

    Rigtig god weekend!

    Mkh Marthe

    SvarSlet
  9. Jeg glæder mig også til at komme i gang. Jeg har haft besøg af min datter i dag så nu kommer der lidt mere ud på min blok. God uge til dig.

    Mkh Hanne.

    SvarSlet